Застосування проекційно-ітеративного методу до багатоточкових задач для диференціальних рівнянь з параметрами та запізненням - Листопадова, В.В. (Доповіді НАН України, 2012)
Обгрунтовано застосування проекційно-ітеративного методу до розв'язання багатоточкових задач для диференціальних рівнянь з параметрами та запізненням.