Нечіткі моделі в задачах підбору персоналу при формуванні соціальных груп - Кондратенко, Н.Р.; Лужецький, С.В.; Чеборака, О.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Розглянуто нечіткі моделі в задачах підбору персоналу при формуванні соціальних груп. Запропоновано нечітку модель, яку використовує інформаційна система-порадник, що виконує функції помічника експерта з питань підбору та оцінювання персоналу.