Математичні моделі економічного менеджменту інформаційної безпеки - Левченко, Є.Г.; Демчишин, М.В.; Рабчун, А.О. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Проведено порівняльний аналіз кількісних моделей економічного менеджменту інформаційної безпеки. Встановлено умови, за яких цільові функції розглянених моделей співпадають або досить близькі. Виконані розрахунки ілюструють методику визначення кількості втраченої інформації в залежності від співвідношення ресурсів нападу і захисту.