Метод гілок та меж у гальмітоновій задачі про сільського листоношу - Морозов, А.В.; Панішев, А.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2012)
Cформульовано гамільтонову задачу про сільського листоношу, яка є узагальненням гамільтонової задачі комівояжера. Запропоновано модифікацію класичного методу гілок та меж (методу Літтла), яка дозволяє знаходити точний розв’язок гамільтонової задачі про сільського листоношу або коректно встановити його відсутність.