Аналіз і синтез оптимальних стратегій контролю складних пуассонових процесів та напівмарковських процесів з поглинанням - Андрєєв, М.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2003)
Проведено аналіз оптимальних та асимптотично оптимальних стратегій контролю складних пуассонових процесів та напівмарковських процесів з поглинанням. Розглянуто також синтез оптимальної стратегії контролю пуассонового процесу.