Евіденціальна парадигма та обробка комп’ютерних математичних знань - Асельдеров, З.М.; Лялецький, О.В.; Фролова, Л.З. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Пропонується сучасне бачення програми «Алгоритму очевидності» (Evidence Algorithm, EA), яке ґрунтується на аналізі поточного стану робіт з інтеграції чисельних викладок, аналітичних перетворень та автоматизації міркувань. Показано, що це бачення ЕА не тільки відповідає інтеграційним тенденціям, а і дозволяє говорити про евіденціальні парадигми.