Застосування модифікованого методу лінеаризації для розв’язан-ня нелінійних задач розподілу потоків - Кірік, О.Є. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Розглядається оптимізаційна задача розрахунку потоків в мережах заданої конфігурації. Розв’язок отримується із застосуванням комбінації методів лінеаризації першого та другого порядків. Побудований алгоритм збігається з довільного початкового наближення і має прискорену швидкість збіжності у порівнянні з методами першого порядку.