Прогноз динаміки макроекономічних показників - Повещенко, Г.П. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Розроблено модель ринку праці в Україні, яка доповнює відомі математичні моделі макроекономічної динаміки. Отримана система диференціальних рівнянь використовується як основа програми прогнозних розрахунків динаміки макроекономічних показників. Наведено приклади середньострокового прогнозування макродинаміки національної економіки.