Реалізація методу потокового введення документів, що зберігаються в електронному вигляді - Коваль, О.В.; Карабчук, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розглянуто питання потокового введення інформації. Запропоновано реалізацію методу потокового введення документів, що перебувають в електронному вигляді.