Узгодження продуктивності інформаційних джерел з ресурсами каналів розподілених мереж. Амплітудна дискретизація - Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розглянуто можливості збільшення пропускної спроможності каналів передачі даних із метою узгодження продуктивності інформаційних джерел з ресурсами каналів розподілених мереж.