Рецензія на видання «Пам’ять народу: геноцид в Україні голодом 1932–1933 років. Свідчення» - Демченко, Т. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2011)
Рецензія на видання «Пам’ять народу: геноцид в Україні голодом 1932–1933 років. Свідчення». У двох книгах / Упорядники: О. Веселова, О. Нікілєв. Відповідальний редактор — В. Смолій. — К.: ВД «КАЛИТА», 2009. — Кн. перша. — 936 с., Кн. друга. — 920 с.