Обґрунтування вибору програмно-апаратних засобів архівів електронних документів довготермінового збереження - Петров, І.В.; Стеценко, А.М.; Солоніна, Н.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто сучасний стан електронних архівів в Україні та програмно-апаратні засоби побудови систем довготермінового збереження цифрової інформації, що пропонуються і використовуються в Україні та світі. Запропоновано підходи до створення архівів електронних документів, які відповідають правовим нормам збереження електронних документів.