Технології масового розповсюдження комп’ютерної інформації - Кожешкурт, В.І.; Петров, І.В.; Березін, Б.О.; Стеценко, А.М.; Солоніна, Н.В.; Лєснов, В.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Проаналізовано особливості технологій масового розповсюдження комп’ютерної інформації. Розглянуто принципи побудови, приклади впровадження та характеристики автоматизованої системи масового розповсюдження комп’ютерної інформації, розробленої та впровадженої в Інституті проблем реєстрації інформації НАН України.