Інформаційні технології як засіб забезпечення виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України - Гора, О.Б. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто досвід використання інформаційних технологій для забезпечення виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України.