Узгодження продуктивності інформаційних джерел з ресурсами каналів розподілених мереж - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Дубчак, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
З метою узгодження продуктивності інформаційних джерел із ресурсами каналів розподілених мереж розглянуто можливості збільшення пропускної спроможності каналів передачі даних.