Алгебраїчна характеристика класу графових перетворювачів, які зберігають денотати - Редько, І.В.; Снігур, Н.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто клас функцій, які зберігають денотати на множині графів. Визначено породжуючу множину алгебри функцій, які зберігають денотати на новому носії — графі, а також доведено її повноту.