Модель багаторівневої системи підтримки прийняття рішень реального часу на основі інтелектуальної інтеграції - Савченко, В.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Запропоновано ключові елементи моделі багаторівневої системи підтримки прийняття рішень реального часу для органів оперативного управління на основі застосування концепції інтелектуальної інтеграції.