Контроль і поновлення цілісності на основі алгоритму нулізації у коді умовних лишків - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Василенко, М.Ю. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Запропоновано процедуру виявлення місця та величини спотворень інформаційних об’єктів телекомунікаційних мереж на основі алгоритму нулізації в умовах застосування узагальненого коду умовних лишків.