Пам’яті Михайла Вікторовича Синькова (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
15 липня 2011 р. пішов з життя видатний учений у галузі прикладної математики та інформатики, завідувач відділом спеціалізованих засобів моделювання Інституту проблем реєстрації інформації НАН України, Заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат Державної премії СРСР, Лауреат Державної премії України та премії Президії АН України ім. Лебедєва, член-кореспондент Академії технологічних наук України, професор, доктор технічних наук, член редколегії нашого журналу, Михайло Вікторович Синьков.