Рецензія на книгу "Вільне програмне забезпечення: український вибір" - Матов, О.Я. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Будько М.М., Нестеренко О.В., Нетесін І.Є. Вільне програмне забезпечення: український вибір. — К.: Альтерпрес, 2011. — 400 с., іл.