Політична діяльність Федора Штейнгеля (1906–1918 рр.) - Кузьміна, І. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2012)
В статті розглядається політична діяльність Федора Штейнгеля в період з 1906 по 1918 рр. Основна увага приділяється його діяльності як надзвичайного посланника і уповноваженого міністра Української Держави в Німеччині.