Дослідження можливостей генетичного алгоритму в задачах про комівояжера - Білан, С.М.; Кондратенко, Н.Р.; Ткачук, О.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2004)
Розглянуто можливість використання генетичного алгоритму в задачах про комівояжера. Запропоновано методику використання операторів генетичного алгоритму, пристосованого для розв’язання задач великої розмірності.