Програми контролю достовірності та попередньої обробки інформації бази даних АІС «Зведення» з обліку резонансних злочинів та інших надзвичайних подій МВС України - Кудінов, В.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Наведено алгоритми програм контролю достовірності та несуперечності інформації, яка вводиться до інформаційних реквізитів бази даних автоматизованої інформаційної системи «Зведення» Чергової частини МВС України, а також її попередньої обробки.