Підвищення криптостійкості та швидкодії алгоритму Blowfish у каналах передачі даних - Білан, С.М.; Шварц, І.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто можливість використання алгоритму Blowfish з метою передачі інформації каналами зв’язку як у межах приватних корпоративних мереж, так і у глобальній мережі. Запропоновано методику вдосконалення даного алгоритму та його реалізацію у вигляді програми, яка є Mapi-клієнтом поштового серверу Exchange.