Створення системи пошуку інформації у корпоративній мережі - Бойченко, О.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто особливості пошуку інформації для забезпечення аналітичної діяльності користувачів корпоративних мереж. Запропоновано структуру системи пошуку та методологію її створення, які дозволяють організувати пошук як в межах мережі, так і в Internet.