Використання нейронних мереж для розпізнавання символів - Савчук, Т.О.; Ярема, Є.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Проведено дослідження методів розпізнавання символів за допомогою нейронних мереж. Створено інтелектуальний модуль штучних нейронних мереж, що функціонує за принципом перцептрона, та має можливість розпізнавати рукописні символи із зашумленістю до 40 %.