Порівняльний аналіз процедур обміну інформацією у телекомунікаційних системах - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Запропоновано порівняльний аналіз процедур обміну інформацією у телекомунікаційних системах за показниками відносної та ефективної швидкості, а також за вірністю передачі інформації для протоколів обміну інформацією у телекомунікаційних системах; наведено вирази для розрахунку цих показників.