Метод оцінювання ефективного функціонування системи персонального радіовиклику - Конахович, Г.Ф.; Вінницький, В.П.; Потапов, В.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Аналіз функціонування системи персонального радіовиклику зводиться до вивчення поведінки за часом логіко-динамічної стохастичної мережі. Запропоновано впорядковану систему аналітичних процедур як метод оцінювання ефективності такого класу телекомунікаційних систем.