Цілісність інформації в багатофазних системах захисту телекомунікаційних мереж - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Юдін, О.К. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Запропоновано підхід щодо визначення характеристик цілісності інформаційних об’єктів як для багатофазних (багаторівневих) телекомунікаційних систем у цілому, так і для їхніх окремих рівнів (фаз).