Визначення відносної вагомості критеріїв на основі ординальних оцінок - Каденко, С.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Викладено метод визначення коефіцієнтів відносної вагомості критеріїв на основі ординальних оцінок альтернатив. Метод є ітераційним і працює аналогічно алгоритмам навчання нейронних мереж. Запропоновано опис покрокової роботи алгоритму та результатів його тестування. Наведено ілюстративні приклади та таблиці, що пояснюють роботу описаного методу.