Науково-інформаційні ресурси порталу бібліотеки: формування, використання - Симоненко, Т.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Визначено шляхи вдосконалення процесів формування та використання електронних ресурсів порталу національної бібліотеки як базової компоненти єдиного науково-інформаційного простору держави.