Блокові згорткові коди в задачах контролю цілісності - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Для задач контролю цілісності інформаційних об’єктів в умовах природних впливів запропоновано блоковий згортковий код з використанням алгоритмів кодування–декодування, що є притаманними класичному завадостійкому корегувальному згортковому коду, який був би спроможний забезпечити виявлення та виправлення подвійних викривлень.