50 лет спустя. К пятидесятилетию хозяйственно-правового движения в Донбассе - Мамутов, В.К. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті висвітлено відродження і прогрес науки господарського права в контексті розвитку правової роботи у промисловості та будівництві Донбасу й забезпечення підготовки кадрів юристів для роботи в народному господарстві. Показано етапи цього процесу в 1978–2008 рр.