Методи та засоби підтримки прийняття рішень - Тоценко, В.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Викладено результати наукових досліджень і практичних розробок методів експертного оцінювання та методів побудови систем підтримки прийняття рішень відділу аналітичних методів інформаційних технологій Інституту проблем реєстрації інформації НАН України. Визначено невирішені проблеми в галузі підтримки прийняття рішень.