Система формування реферативної бази даних наукових публікацій України — 10-річний досвід - Мініна, Н.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Висвітлено принципи та технологію формування реферативної бази «Україніка наукова» та видання «Українського реферативного журналу «Джерело». Надано стислий аналіз вітчизняних періодичних наукових видань. Окреслено перспективи розвитку та використання реферативної бази даних.