Організаційні форми інноваційного підприємництва та стимулювання їх розвитку в Україні - Прилуцька, І.А. (Проблеми науки, 2012)
Визначено сутність поняття Інноваційного підприємництва, охарактеризовано його організаційні форми та систематизовано рекомендації щодо стимулювання їх розвитку.