Стратегічні аспекти підвищення ефективності використання інноваційного потенціалу фармацевтичної галузі - Єрмолаєва, В.В. (Проблеми науки, 2012)
Розроблено методичний інструментарій оцінювання рівня інноваційного потенціалу на прикладі підприємств фармацевтичної галузі України.