Ринок нерухомості в Україні: особливості та проблеми - Галицька, Е.В. (Проблеми науки, 2012)
Визначено та охарактеризовано сегменти ринку нерухомості як невід’ємної складової економіки країни. На основі аналізу розвитку ринку виокремлено проблеми ринку житлової і нежитлової нерухомості, зроблено акцент на інвестиційний попит на нерухомість.