Теоретико-методичні основи інформаційно-аналітичного забезпечення трансферу технологій в національному господарстві - Ямчук, А.В. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено та узагальнено трансфер технологій як об’єкт інформаційно-аналітичного забезпечення, принципи проектування та функціонування інформаційно-аналітичного забезпечення, формування наукових основ побудови системи інформаційно-аналітичного забезпечення трансферу технологій. Доведено, що методичну основу трансферу технологій та їх інформаційно-аналітичного забезпечення складає ланцюг процесів технологічного аудиту, системного аналізу, стратегічного та тактичного менеджменту, прогнозування перспектив.