Перспективи фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності у галузях промисловості споживчого сектору економіки - Захарін, С.В.; Коваленко, Д.І.; Белялов, Т.Е. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано тенденції інвестиційної та інноваційної діяльності у споживчому секторі економіки. Визначено проблеми фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності на підприємствах вказаного сектору. Запропоновано заходи стимулювання фінансування інвестиційної та інноваційної активності на підприємствах харчової та легкої галузей промисловості.