Проблеми та перспективи підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності України - Кузьмяк, В.В. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено роль інноваційного потенціалу у розвитку національної економіки України, охарактеризовано особливості побудови конструктивних партнерських відносин України з провідними суб’єктами міжнародних економічних відносин в умовах глобальної конкуренції, виділено механізми та інструменти підвищення конкурентоспроможності економіки української держави, окреслено пріоритетні напрями імплементації «продукції інтелекту» в господарський комплекс України.