Компаративний аналіз привабливості стратегічних зон господарювання підприємства - Балан, В.Г. (Проблеми науки, 2012)
Запропоновано методику компаративного аналізу привабливості стратегічних зон господарювання підприємства з використанням методів багатокритеріального оцінювання.