Реалізація процесного підходу в системі управління якістю послуг ВНЗ - Родіонов, О.В. (Проблеми науки, 2012)
Наведено результати дослідження можливостей реалізації процесного підходу в системі управління якістю послуг ВНЗ. Побудовано реєстр процесів системи управління якістю освітніх послуг та відповідну карту процесів.