Стратегічне планування в системі економічної безпеки підприємства - Живко, З.Б. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено основні аспекти стратегічного планування економічної безпеки підприємства. Визначено залежність економічної безпеки бізнесу від впливу чинників внутрішнього та зовнішнього середовища, запропоновано впровадження у практичну діяльність підприємств методичних рекомендацій зі стратегічного планування.