Методичні засади здійснення первинного відбору зовнішніх ринків - Ткачук, С.В. (Проблеми науки, 2012)
Визначено необхідність досліджень зовнішніх ринків та на основі їх аналізу первинного відбору цільових сегментів з метою подальшого детального їх вивчення та розроблення стратегій виходу на них. Запропоновано методику проведення первинного відбору зовнішніх ринків.