Інноваційний розвиток промислового виробництва України в процесі посткризового відновлення - Бойко, О.М. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено стан інноваційної діяльності в Україні. Визначено проблеми інноваційного розвитку промислового виробництва України в посткризовий період та шляхи їх вирішення.