Шляхи та механізми комерціалізації результатів науково-технічних проектів, виконаних в рамках державних програм - Скляренко, О.О.; Маслов, В.П.; Качур, Н.В.; Андросюк, Г.М. (Проблеми науки, 2012)
Розглянуто та проаналізовано ситуацію в сфері комерціалізації науково-технічних розробок та трансферу технологій. Запропоновано шляхи та механізми комерційного впровадження результатів науково-технічної діяльності, виконаних в рамках державних програм.