Бізнес у сфері побутового обслуговування як вид господарювання в сучасних умовах економіки України - Моргулець, О.Б.; Гончаренко, О.В. (Проблеми науки, 2012)
Розкрито сутність побутового обслуговування як виду бізнес-діяльності суб’єктів господарювання, пов’язаного з наданням послуг, спрямованих на задоволення побутових потреб населення. Дослі- джено особливості ведення бізнесу в сфері побутового обслуговування в умовах постіндустріального розвитку економіки України. Відображено результати анкетування, за якими виявлено причини відмови населення від придбання побутових послуг та основні чинники, якими керуються споживачі у виборі сервісного підприємства. Визначено позитивні та негативні фактори розвитку підприємств цієї галузі в Україні.