Кластеризація як форма стимулювання інноваційних процесів в економіці України - Степанова, А.А. (Проблеми науки, 2012)
Обґрунтовано необхідність створення кластерних структур в економіці. Визначено особливості кластеру, механізм його дії та переваги кластерного підходу над галузевим. Розглянуто європейський досвід розвитку кластерів, а також можливості його застосування в Україні.