Розвиток інноваційної діяльності як інструменту підвищення конкурентоспроможності регіону - Кравчук, В.В.; Гринчук, В.М. (Проблеми науки, 2012)
Розглянуто розвиток інноваційної дільності як інструменту підвищення конкурентоспроможності регіону, а об’єднання інноваторів як складний соціальний інститут інноваційного потенціалу регіону, що відіграє важливу роль у визначенні здатності національної економіки розвиватися в майбутньому на власній основі. Доведено, що саме інноваційна спроможність регіону є одним із чинників самостійного, незалежного та послідовного його розвитку, сприятливості до нововведень, науково-технічного оновлення та зростання інноваційного потенціалу.